do 12 en vrij 13 maart 2020

Informatie

De aanleiding

Het Nationaal Food Congres, het grootste project van Business Connected, is een begrip in de foodbranche, een onmisbaar evenement waar je absoluut bij moet zijn. Doelgroep van dit congres omvat directieleden en het niveau dat er tegenaan hangt. Voor het niveau dat hier net onder valt, is in 2013 het Fast Movers Congres in het leven geroepen. Dit betreft (national) accountmanagers, salesmanagers, categorymanagers en inkopers. De insteek is echter totaal anders dan het Nationaal Food Congres!

De doelgroep 

Doelgroep voor dit nieuwe congres zijn de leden van netwerkgroepen Immensa, Fast Movers Groep, Xcellent en Masters en alle foodcollega's op gelijkwaardig niveau op het gebied van inkoop, categorymanagement, trade marketing en sales in food, drug en foodservice.
Jaarlijks worden circa 150 deelnemers verwacht met een mooie mix tussen fabrikanten en retailers en de drie branches. De insteek van de Raad van Advies is een compleet nieuw programma te bieden, inclusief overnachting, op een inspirerende locatie en daarbij de intimiteit van deze groep te waarborgen.

Het doel

Het doel van het Fast Movers Congres is een bijdrage te leveren aan het op een hoger niveau brengen van de kwaliteiten, de kennis en de inzichten van de deelnemers en daarnaast het netwerk op een kwalitatieve manier uit te kunnen breiden en/of te onderhouden. Het Fast Movers Congres moet op korte termijn gaan uitgroeien tot het belangrijkste evenement voor deze doelgroep.

Programmering

Het congres start op de eerste dag om 10.00 uur. Daarna volgen de optredens van een aantal sprekers, een aperitief, een (netwerk)diner en een overnachting. De volgende ochtend gaat het congresprogramma verder met topsprekers uit de branche. Het congres eindigt de tweede dag met een uitlooplunch rond 14.00 uur.